Όροι χρήσης

Πολιτική Επιστροφών
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή του, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που έγινε η παραλαβή του προϊόντος.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν που επιστρέφεται βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία έχει παραληφθεί, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει χρησιμοποιηθεί, μαζί με το παραστατικό που το συνόδευε κατά την αγορά.
Για το δικαίωμα επιστροφής και υπαναχώρησης ισχύουν κατά τα λοιπά όσα απορρέουν από την κείμενη  Ελληνική νομοθεσία.
Στην περίπτωση επιστροφής λόγω υπαναχώρησης τα έξοδα αποστολής προϊόντων προς την επιχείρηση, βαρύνουν τον πελάτη.      


Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα ισχύουν για πληρωμή απολύτως μετρητοίς με τη παράδοση των εμπορευμάτων και δεν υπόκεινται σε κρατήσεις υπέρ τρίτων.

Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.
Τα εμπορεύματα αποτελούν ιδιοκτησία της επιχείρησης KATERELOS μέχρι την τελική αποπληρωμή τους

Περιορισμός Ευθύνης
Η επιχείρηση ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία.
Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα

Εγγυήσεις Προϊόντων
Η εγγύηση ισχύει για το χρόνο που ορίζει ο κατασκευαστής.
Ο χρόνος εγγύησης αποδεικνύεται από το παραστατικό αγοράς.
Η επισκευή κατά τον χρόνο ισχύος της εγγύησης παρέχεται δωρεάν.
Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες και ελαττώματα που έχουν προκληθεί από
- Λανθασμένο χειρισμό-κατά τρόπο μη σύμφωνο με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
- Πλημμελή φύλαξη ( πτώση, πρόσκρουση, υπερβολική δόνηση, σκόνη, νερό, άμμος)
- Χρήση αναλώσιμων που δεν είναι εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή
- Σύνδεση με συσκευές μη εγκεκριμένων από τον κατασκευαστή.
Η εγγύηση δεν συμπεριλαμβάνει τα αποσπώμενα τμήματα της συσκευής όπως φορτιστές, μπαταρίες ,καλώδια σύνδεσης ή CD-rom και σε κάθε περίπτωση δεν περιλαμβάνει τα μέρη που εξαιρεί ο κατασκευαστής στο έντυπο της εγγύησης που παρέχει. 
Τα προϊόντα ταξιδεύουν προς την εταιρεία μας με ευθύνη και έξοδα του αποστολέα. Η επιστροφή γίνεται με ευθύνη και έξοδα της KATERELOS( για επιστροφή εντός Ελλάδος)

Η εγγύηση παρέχεται από την επιχείρηση μας μας μόνο εάν προσκομισθεί  το έντυπο εγγύησης του κατασκευαστή (εάν προβλέπεται) και το παραστατικό αγοράς, τα οποία θα πρέπει να φυλάσσονται σε όλη τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης.
Σε περίπτωση αντικατάστασης DOA (προβληματικό κατα την πώληση), το προϊόν θα πρέπει να επιστερέφεται στην αρχική του συσκευασία.η οποία θα πρέπει αν είναι πλήρης.

Το  www.katerelos.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων  μέσω του Διαδικτύου που ανήκει στην επιχείρηση KATERELOS με φορολογικά στοιχεία:
ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ ΑΓΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-Α.Φ.Μ. 027009240-ΔΟΥ Α ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ 8-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τ.Κ. 12131 - Αρ. Μητρώου Προμηθευτών: 1717/13
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 083896002000

Ο χρήστης της παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι αποδέχεται πλήρως τους παραπάνω όρους συναλλαγών.

 

 

 

 

 

 

Πίσω

Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!

(c) Katerelos - All rights reserved - Credits -

Warning: Use of undefined constant FILENAME_ADVANCED_SEARCH_RESULTS - assumed 'FILENAME_ADVANCED_SEARCH_RESULTS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/dkaterel/public_html/includes/sts_page_scripts.php on line 5